Birdcare Artikler

Arthursminde

Undulatplejestation


ved Tanja Hessellund


The Birdcare Company har specialiseret sig i tilskud og foder til fugle, som er sammensat med henblik på at holde fugle sunde, i top ynglekondition eller til at hjælpe syge fugle med at komme sig. Birdcare-produkterne bruges, anbefales og sælges af de førende fuglekyndige dyrlæger og specialister i England, og produkterne anvendes af hovedparten af seriøse opdrættere i England.


Birdcare’s filosofi er at komme tæt på fugleholderne for at forstå problemerne og undersøge verdensmarkedet for nye ingredienser, der kan løse dem.

På firmaets webshop kan man se og læse om produkterne, men for at bestille til Danmark skal man bestille via email på: sales@birdcareco.com. For råd og vejledning kan man kontakte dem på: advice@birdcareco.com.


www.gøjeknas.dk er pt eneste danske forhandler af birdcare produkterne, hvor man kan finde en del af produkterne.


Birdcare har skrevet en række interessante artikler om diverse fuglesygdomme/problemer, og hvordan disse kan forebygges/afhjælpes netop ved korrekt fodring og tilskud til at underbygge fuglenes eget immunforsvar.

 

Vi har, med tilladelse fra Charlotte Doheny fra The Birdcare Company, oversat en del af dem, og de findes i undermenuen.

Arthursminde Undulatplejestation er drevet af frivilligt og ulønnet arbejde.

Hvis du ønsker at støtte vores arbejde, kan du kontakte os via vores Facebook side eller donere et beløb enten via


Mobilepay: 26 15 74 03 (markér venligst "Arthursminde". Modtager hedder Jennie Clinton og er økomomisk administrator) eller på

Kontooverførelse til Nordea Bank: reg. 2273 konto 4025603171 (markér venligst "Arthursminde").

Se endvidere Facebook gruppen "Auktioner og tilbud til fordel for Arthursminde Undulatplejestation".


Gengivelse af tekst og billeder er kun tilladt efter skriftlig tilladelse!

Copyright © Arthursminde Undulatplejestation v/Tanja Hessellund/