Guardian Angel


GUARDIAN ANGEL - at understøtte din fugls immunsystem

original tekst - oversat og skrevet af Maria Vrochopoulos, jan. 2018


Er du bekymret for om din fugl er syg? Er du træt af dyre regninger fra dyrlægen? Læs om hjælp til genopretning:

Immunsystemet består af et meget komplekst sæt af forsvarsmekanismer, som kroppen bruger til at forsvare sig mod infektioner. En hel række af vitaminer og mineraler er involveret i dets effektive funktioner, men nutidens ernæringsrigtige ingredienser giver os mulighed for at tilføje endnu bedre støtte til immunforsvaret.


De unikke hvide blodlegemers støttesystem

Birdcare Companys forsknings- og udviklingsarbejde har fokuseret meget på de hvide blodlegemer. De hvide blodlegemer er immunforsvarets ”hurtige reaktionskraft”. Når kroppen bliver invaderet af smitsom infektion, som en virus eller bakterie, producerer immunforsvaret en stor mængde af hvide blodlegemer, som hurtigt spreder sig i blodsystemet og dræber angriberne. 


Enhver, der har arbejdet på en fabrik, vil vide, at når der er stor efterspørgsel af et specifikt produkt, sker det uundgåelige, at det ikke kan produceres enten pga. manglende lagerplads eller pga. manglende råmaterialer. Det samme kan ske i kroppen, og dette begrænser kroppens evne til at producere disse ekstra hvide blodlegemer.

 

Desuden bruger kroppens hvide blodlegemer store mængder af fedt for at kunne opbygge sig og bekæmpe angriberne. Fedt bliver nedbrudt i ”cellernes kraftværker” (kaldet mitokondrier), og et særligt vitaminlignende stof bruges til at hjælpe fedtet ind i mitokondrierne. Her kan det også ske, at dette vitaminlignende stof hurtigt opbruges over for en fjendtlig angriber. 

Så ved at tilføje disse særlige næringsstoffer, der er mest efterspurgt i kroppen til hurtig produktion af hvide blodlegemer, samt ved at tilføje det særlige vitaminlignende stof, kan immunforsvaret arbejde for fuld styrke. 


Sådan tilføjer du disse vigtige næringsstoffer: 

De fleste syge fugle har tendes til at sidde med oppustede/”fluffy” fjer og sover ofte med hovedet vendt ind over den ene skulder. Disse symptomer kan skyldes hundredvis af forskellige sygdomme, så det er ikke meget hjælp til at stille en diagnose, men det er som oftest det første tegn på begyndende sygdom. Vores sædvanlige anbefaling er, at adskille de syge fugle (fra de raske/andre fugle), og stille dem i et varmt miljø. Jo hurtigere du giver disse fugle Guardian Angel, desto bedre. 

Guardian Angel giver energi, (oppustede fjer er et forsøg på at opretholde kroppens varme), hjælper med at opretholde fuglens væskebalance, giver støtte til fordøjelsessystemet og giver immunforsvaret et boost. Efter vores mening er den fremgangsmåde langt bedre end at give bredspektret antibiotika. Guardian Angel er det perfekte produkt at have i din fugls første-hjælps-kasse.


På firmaets webshop kan man se og læse om produkterne, men man kan ikke få leveret til Danmarkk.

For råd og vejledning kan man kontakte dem på: advice@birdcareco.com.

aktivefugle.dk er pt eneste danske forhandler af Birdcare-produkterne, og der kan man købe en del af deres produkter.