Artikler fra Birdcare Company


Artikler fra Birdcare CompanyThe Birdcare Company har specialiseret sig i tilskud og foder til fugle, som er sammensat med henblik på at holde fugle sunde, i top ynglekondition eller til at hjælpe syge fugle med at komme sig. Birdcare-produkterne bruges, anbefales og sælges af de førende fuglekyndige dyrlæger og specialister i England, og produkterne anvendes af hovedparten af seriøse opdrættere i England.


Birdcares filosofi er at komme tæt på fugleholderne for at forstå problemerne og undersøge verdensmarkedet for nye ingredienser, der kan løse dem. På firmaets webshop kan man se og læse om produkterne, men man kan ikke bestille til levering i Danmark. På siden med kostplan kan de se, hvem der forhandler produkterne.


Birdcare har skrevet en række interessante artikler om diverse fuglesygdomme/problemer, og hvordan disse kan forebygges/afhjælpes netop ved korrekt fodring og tilskud til at underbygge fuglenes eget immunforsvar.

 

Vi har, med tilladelse fra Charlotte Doheny fra The Birdcare Company, oversat en del af dem, og de findes i undermenuen.